stdClass Object ( [id] => 1382171 [title] => Alka Vuica: Moja uloga je da onom tko se natječe pomognem zaraditi lovu, a da od toga ništa ne dobijem, ima li to igdje? [alias] => alka-vuica-moja-uloga-je-da-onom-tko-se-natjece-pomognem-zaraditi-lovu-a-da-od-toga-nista-ne-dobijem-ima-li-to-igdje [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Alku Vuicu ne treba posebno predstavljati, ona je jedna od naših najprepoznatljivijih pjevačica i kantautorica. Odnedavno je svakog tjedna imamo priliku gledati na malim ekranima, odnosno u showu “Tko to tamo pjeva?” na Novoj TV. Otkrila nam je kako se snašla u ulozi panelistice i koliko joj u svemu pomaže bogato iskustvo u svijetu glazbe, ali i kakve nam glazbene poslastice sprema u skorijoj budućnosti.

Vođena intuicijom

Članica ste stručnog panela u hit showu “Tko to tamo pjeva?”, kako vam je sudjelovati u ovom jedinstvenom formatu?

- Nevjerojatan show! Koncept je pomalo složen, imamo u svakoj epizodi jednog natjecatelja i devet tajnih glasova, šest izazova kroz koje prolaze ti natjecatelji i tajni glasovi, a mi panelisti sve moramo pomno pratiti kako bismo bili od maksimalne pomoći našim natjecateljima. Kad se sve to pohvata, totalno ste unutra! Sudjelovanje je definitivno ludo i zabavno, no istovremeno zahtijeva i ozbiljan pristup i posvećenost, a nije mi se činilo da ljudi izvan muzike to razumiju.

Kako ste se uopće uključili u cijelu priču?

- Slučajno… Prolazila sam ulicom i pozvali su me! Šalu na stranu, dobila sam poziv produkcije da sudjelujem u ovom showu, koji me zaintrigirao i izazvao znatiželju. Pogledala sam, naravno, i strane inačice ovoga formata, s obzirom na to da je ovo jedan potpuno novi koncept showa na našim prostorima. I eto, sve ostalo je, kako se kaže, povijest.

Možete li našim čitateljima objasniti koja je vaša uloga u showu?

- Natjecatelj može zaraditi 5000 eura bez ikakvog znanja! Poanta je da kroz cijeli show mora izbacivati loše pjevače kako bi mu na samom kraju ostao dobar pjevač, jer taj dobar pjevač donosi i maksimalan iznos. Moja uloga je da onom tko se natječe pomognem zaraditi lovu, a da ja od toga ništa ne dobijem… Ha, ha, ha… ima li to igdje???

---

image

‘Malo ću vam zapjevat, mada mi neće dati puno, što se showa tiče, a osim mog novog rock albuma, očekujte opet veliki ljetni i bezvremeni hit koji ću izvesti na CMC festivalu. Nakon toga, tko preživi, pričat će (smijeh)‘

Luka Dubroja/
---

O vašem iskustvu u glazbi ne treba puno govoriti jer se već sve zna. Unatoč tome, je li vam teško procijeniti tko od tajnih pjevača zapravo dobro pjeva, a tko se pretvara?

- Čini se da možete to procijeniti iskustvom, ali jako je teško! Vidjeli smo mnoge slučajeve gdje izvanredni ‘’glumci’’ uspješno igraju ulogu vrsnih pjevača, dok su neki sjajni vokalisti možda imali poteškoća s vođenjem playbacka ili scenskim nastupom. Jako teška igra! To je zapravo jedna od najtežih caka u showu – prepoznati pravu izvedbu i talent među raznim elementima koje svaki natjecatelj donosi na pozornicu. Bilo je situacija kada smo svi bili uvjereni da je određeni natjecatelj vrhunski pjevač - imao je karizmu, samouvjerenost, besprijekorno je slijedio “playback” – a onda u razotkrivanju se pokazao kao loš glas. S druge strane, bilo je iznenađujućih trenutaka kada su tajni glasovi u razotkrivanju pokazali nevjerojatne vokalne sposobnosti koje su nas potpuno iznenadile. U konačnici, iako iskustvo u glazbi može pružiti određenu prednost, prepoznavanje istinskih talenata zahtijeva kombinaciju pažljivog promatranja, analize vokalnih performansi, ali i pouzdanja u vlastitu intuiciju. To je izazov koji čini ovaj show tako intrigantnim i uzbudljivim, ali istovremeno i vrlo zahtjevnim.

Koja vam je glavna taktika za raspoznavanje?

- Iskreno, nemam neku posebnu taktiku ili strategiju koju bih mogla podijeliti. Moja tajna je jednostavna – vodim se intuicijom. Mnogi bi se možda pokušali pozabaviti analizom, tražiti obrasce ili pokušati dešifrirati male tragove u raznim rundama, ali ja preferiram osluškivanje unutarnjeg osjećaja. Vjerujem da je intuicija nevjerojatno moćan alat koji nam pomaže donositi ispravne odluke i prepoznati ono što je istinito, čak i kad nemamo konkretnih dokaza ili informacija. Svi koji su taktizirali u našoj emisiji su propali! Tek pred kraj možete igrati na dobrog i lošeg, ali opet s intuicijom…

Plakanje od sreće

Koja od rundi u emisiji vam je najlakša, a koja najteža, i zašto?

- Najlakši mi je Glasoboj! To je pretposljednji izazov u kojemu preostala tri tajna glasa pjevaju “playback” na matricu, ali sa snimljena dva glasa, jednim dobrim, drugim lošim. Tu već znamo otprilike tko to tamo pjeva. S druge strane, nekako najteža runda je “playback”. To je početak emisije i svi izgledaju dobro. Nema mnogo informacija o tajnim glasovima, pa se oslanjamo na svoje osjećaje i prve dojmove. To je prilično izazovno jer svaki tajni glas ima priliku ostaviti dobar prvi dojam, bez obzira na svoje stvarne vokalne sposobnosti. Dakle, u toj rundi moramo biti posebno pažljivi i osjetljivi na svaki detalj koji može otkriti pravu priču iza tajnih glasova.

---

image

‘Meni je Antonija bila super u kretnjama. Ne znam ni zašto se stalno kreveljila u nekom smislu kao da je ljuta… Ja sam uvijek nasmijana! Ali, uglavnom je u redu prošlo! Stas O.K., odlično! Izdaleka, kao da sam ja… dok ne progovori‘

Luka Dubroja/
---

Kakav vam je osjećaj kada natjecateljima, kao što je to bio slučaj s gospođom Biserkom, pomognete osvojiti puni iznos, odnosno 5000 eura?

- Rasplačem se od sreće, kao da sam ih ja osvojila… Divno je pomoći nekom kao što je teta Bisa koja je baš u nevolji, osvojiti te novce… koji su i nama veliki!

Kakva je atmosfera na setu i odnos s kolegama, jeste li pronašli zajednički jezik?

- Odnos je divan i baš su mi dragi do neba, to vam je ko familija! Snimanja su trajala cijeli dan i zaista tijekom cijelog snimanja, mogu reći, uvijek je atmosfera bila na vrhuncu.

Koga biste baš voljeli vidjeti u ulozi gostujućeg panelista?

- Ja sam već predložila Baby Lasagnu, ali on je bio previše zauzet momentalno. Voljela bih Ninu Badrić, Josipu ili Severinu… Baš bi me veselilo da vidim kako one procjenjuju playback.

’’Pojavili’’ ste se u još jednom showu Nove TV – “Tvoje lice zvuči poznato”. Doduše, ulogu Alke nakratko je preuzela Antonija Šola. Kako vam je bilo vidjeti sebe na pozornici?

- Meni je Antonija bila super u kretnjama, ali mnogi su mi slali poruke da je loša… Teško je mene imitirati glasom… Jako sam specifična. Ne znam ni zašto se stalno kreveljila u nekom smislu kao da je ljuta… Ja sam uvijek nasmijana! Ali, uglavnom je u redu prošlo! Stas O.K., odlično! Izdaleka, kao da sam ja… dok ne progovori.

Za kraj, možete li nam otkriti što u budućim epizodama od vas možemo očekivati u “Tko to tamo pjeva?”, ali i općenito od vas kao pjevačice i kantautorice?

- Malo ću vam zapjevat, mada mi neće dati puno, što se showa tiče, a osim mog novog rock-albuma koji sam nedavno izdala sa Zoranom Šerbedžijom za Crorecords, očekujte opet veliki ljetni i bezvremeni hit koji ću izvesti na CMC festivalu “Na Balkanu uvijek isto je”. Nakon toga, tko preživi, pričat će (smijeh).

---

image
Luka Dubroja/
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"TKO TO TAMO PJEVA?"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6349"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"},{"id":"100","value":"1"}] [extra_fields_search] => TKO TO TAMO PJEVA? 2 0 6349 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-04-17 10:36:04 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Petra Klarić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-04-19 18:52:02 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2024-04-19 18:51:43 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Alka Vuica: Moja uloga je da onom tko se natječe pomognem zaraditi lovu, a da od toga ništa ne dobijem, ima li to igdje? page_title=Alka Vuica: Moja uloga je da onom tko se natječe pomognem zaraditi lovu, a da od toga ništa ne dobijem, ima li to igdje? [metakey] => alka vuica, tko to tamo pjeva, nova tv, reflektor, Reflektor Slobodne Dalmacije [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/04\/17\/26969066.jpg","\/images\/slike\/2024\/04\/17\/26969070.jpg","\/images\/slike\/2024\/04\/17\/26969072.jpg","\/images\/slike\/2024\/04\/17\/26969073.jpg","\/images\/slike\/2024\/04\/17\/26969074.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Luka Dubroja\/","Luka Dubroja\/","Luka Dubroja\/","Luka Dubroja\/","Luka Dubroja\/"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

\u2018Natjecatelj mo\u017ee zaraditi 5000 eura bez ikakvog znanja! Poanta je da kroz cijeli show mora izbacivati lo\u0161e pjeva\u010de kako bi mu na samom kraju ostao dobar pjeva\u010d, jer taj dobar pjeva\u010d donosi i maksimalan iznos. \u2018<\/p>","

\u2018Malo \u0107u vam zapjevat, mada mi ne\u0107e dati puno, \u0161to se showa ti\u010de, a osim mog novog rock albuma, o\u010dekujte opet veliki ljetni i bezvremeni hit koji \u0107u izvesti na CMC festivalu. Nakon toga, tko pre\u017eivi, pri\u010dat \u0107e (smijeh)\u2018<\/p>","

\u2018Meni je Antonija bila super u kretnjama. Ne znam ni za\u0161to se stalno kreveljila u nekom smislu kao da je ljuta\u2026 Ja sam uvijek nasmijana! Ali, uglavnom je u redu pro\u0161lo! Stas O.K., odli\u010dno! Izdaleka, kao da sam ja\u2026 dok ne progovori\u2018<\/p>","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1080","hd_26969066_1920.jpg":"1920x1080","k_26969066_1280.jpg":"1280x1280","k_26969066_1024.jpg":"1024x1024","k_26969066_640.jpg":"640x640","k_26969066_480.jpg":"480x480","k_26969066_340.jpg":"340x340","k_26969066_220.jpg":"220x220","o_26969066_1280.jpg":"1280x720","o_26969066_1024.jpg":"1024x576","o_26969066_640.jpg":"640x360","o_26969066_480.jpg":"480x270","o_26969066_340.jpg":"340x191","o_26969066_220.jpg":"220x123","h_26969066_1280.jpg":"1280x854","h_26969066_1024.jpg":"1024x683","h_26969066_640.jpg":"640x427","h_26969066_480.jpg":"480x320","h_26969066_340.jpg":"340x227","h_26969066_220.jpg":"220x147","pp_26969066_1280.jpg":"1280x1628","pp_26969066_1024.jpg":"1024x1303","pp_26969066_640.jpg":"640x814","pp_26969066_480.jpg":"480x611","pp_26969066_340.jpg":"340x432","pp_26969066_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2557","hd_26969070_1920.jpg":"1920x1080","k_26969070_1280.jpg":"1280x1280","k_26969070_1024.jpg":"1024x1024","k_26969070_640.jpg":"640x640","k_26969070_480.jpg":"480x480","k_26969070_340.jpg":"340x340","k_26969070_220.jpg":"220x220","o_26969070_1280.jpg":"1280x1704","o_26969070_1024.jpg":"1024x1363","o_26969070_640.jpg":"640x852","o_26969070_480.jpg":"480x639","o_26969070_340.jpg":"340x452","o_26969070_220.jpg":"220x292","h_26969070_1280.jpg":"1280x854","h_26969070_1024.jpg":"1024x683","h_26969070_640.jpg":"640x427","h_26969070_480.jpg":"480x320","h_26969070_340.jpg":"340x227","h_26969070_220.jpg":"220x147","pp_26969070_1280.jpg":"1280x1628","pp_26969070_1024.jpg":"1024x1303","pp_26969070_640.jpg":"640x814","pp_26969070_480.jpg":"480x611","pp_26969070_340.jpg":"340x432","pp_26969070_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2558","hd_26969072_1920.jpg":"1920x1080","k_26969072_1280.jpg":"1280x1280","k_26969072_1024.jpg":"1024x1024","k_26969072_640.jpg":"640x640","k_26969072_480.jpg":"480x480","k_26969072_340.jpg":"340x340","k_26969072_220.jpg":"220x220","o_26969072_1280.jpg":"1280x1705","o_26969072_1024.jpg":"1024x1364","o_26969072_640.jpg":"640x852","o_26969072_480.jpg":"480x639","o_26969072_340.jpg":"340x452","o_26969072_220.jpg":"220x293","h_26969072_1280.jpg":"1280x854","h_26969072_1024.jpg":"1024x683","h_26969072_640.jpg":"640x427","h_26969072_480.jpg":"480x320","h_26969072_340.jpg":"340x227","h_26969072_220.jpg":"220x147","pp_26969072_1280.jpg":"1280x1628","pp_26969072_1024.jpg":"1024x1303","pp_26969072_640.jpg":"640x814","pp_26969072_480.jpg":"480x611","pp_26969072_340.jpg":"340x432","pp_26969072_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2557","hd_26969073_1920.jpg":"1920x1080","k_26969073_1280.jpg":"1280x1280","k_26969073_1024.jpg":"1024x1024","k_26969073_640.jpg":"640x640","k_26969073_480.jpg":"480x480","k_26969073_340.jpg":"340x340","k_26969073_220.jpg":"220x220","o_26969073_1280.jpg":"1280x1704","o_26969073_1024.jpg":"1024x1363","o_26969073_640.jpg":"640x852","o_26969073_480.jpg":"480x639","o_26969073_340.jpg":"340x452","o_26969073_220.jpg":"220x292","h_26969073_1280.jpg":"1280x854","h_26969073_1024.jpg":"1024x683","h_26969073_640.jpg":"640x427","h_26969073_480.jpg":"480x320","h_26969073_340.jpg":"340x227","h_26969073_220.jpg":"220x147","pp_26969073_1280.jpg":"1280x1628","pp_26969073_1024.jpg":"1024x1303","pp_26969073_640.jpg":"640x814","pp_26969073_480.jpg":"480x611","pp_26969073_340.jpg":"340x432","pp_26969073_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2558","hd_26969074_1920.jpg":"1920x1080","k_26969074_1280.jpg":"1280x1280","k_26969074_1024.jpg":"1024x1024","k_26969074_640.jpg":"640x640","k_26969074_480.jpg":"480x480","k_26969074_340.jpg":"340x340","k_26969074_220.jpg":"220x220","o_26969074_1280.jpg":"1280x1705","o_26969074_1024.jpg":"1024x1364","o_26969074_640.jpg":"640x852","o_26969074_480.jpg":"480x639","o_26969074_340.jpg":"340x452","o_26969074_220.jpg":"220x293","h_26969074_1280.jpg":"1280x854","h_26969074_1024.jpg":"1024x683","h_26969074_640.jpg":"640x427","h_26969074_480.jpg":"480x320","h_26969074_340.jpg":"340x227","h_26969074_220.jpg":"220x147","pp_26969074_1280.jpg":"1280x1628","pp_26969074_1024.jpg":"1024x1303","pp_26969074_640.jpg":"640x814","pp_26969074_480.jpg":"480x611","pp_26969074_340.jpg":"340x432","pp_26969074_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7316354 Threads: 2 Questions: 1521296692 Slow queries: 4625298 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110404993 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/alka-vuica-moja-uloga-je-da-onom-tko-se-natjece-pomognem-zaraditi-lovu-a-da-od-toga-nista-ne-dobijem-ima-li-to-igdje-1382171 [printLink] => /scena/showbiz/alka-vuica-moja-uloga-je-da-onom-tko-se-natjece-pomognem-zaraditi-lovu-a-da-od-toga-nista-ne-dobijem-ima-li-to-igdje-1382171?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 472769 [name] => alka vuica [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => alka-vuica [link] => /tag/alka-vuica ) [1] => stdClass Object ( [id] => 744813 [name] => tko to tamo pjeva [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-01-20 13:01:53 [main_article_id] => 0 [alias] => tko-to-tamo-pjeva [link] => /tag/tko-to-tamo-pjeva ) [2] => stdClass Object ( [id] => 601082 [name] => Nova TV [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nova-tv [link] => /tag/nova-tv ) [3] => stdClass Object ( [id] => 362759 [name] => Reflektor [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor [link] => /tag/reflektor ) [4] => stdClass Object ( [id] => 728340 [name] => Reflektor Slobodne Dalmacije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-08-31 15:46:29 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor-slobodne-dalmacije [link] => /tag/reflektor-slobodne-dalmacije ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Alka Vuica: Moja uloga je da onom tko se natječe pomognem zaraditi lovu, a da od toga ništa ne dobijem, ima li to igdje? [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-10-23-34-48-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/17/26969066.jpg [galleryCount] => 5 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Luka Dubroja/ [mainImageDesc] =>

‘Natjecatelj može zaraditi 5000 eura bez ikakvog znanja! Poanta je da kroz cijeli show mora izbacivati loše pjevače kako bi mu na samom kraju ostao dobar pjevač, jer taj dobar pjevač donosi i maksimalan iznos. ‘

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/17/26969066.jpg [title] =>

‘Natjecatelj može zaraditi 5000 eura bez ikakvog znanja! Poanta je da kroz cijeli show mora izbacivati loše pjevače kako bi mu na samom kraju ostao dobar pjevač, jer taj dobar pjevač donosi i maksimalan iznos. ‘

Luka Dubroja/ ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/17/26969070.jpg [title] =>

‘Malo ću vam zapjevat, mada mi neće dati puno, što se showa tiče, a osim mog novog rock albuma, očekujte opet veliki ljetni i bezvremeni hit koji ću izvesti na CMC festivalu. Nakon toga, tko preživi, pričat će (smijeh)‘

Luka Dubroja/ ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/17/26969072.jpg [title] =>

‘Meni je Antonija bila super u kretnjama. Ne znam ni zašto se stalno kreveljila u nekom smislu kao da je ljuta… Ja sam uvijek nasmijana! Ali, uglavnom je u redu prošlo! Stas O.K., odlično! Izdaleka, kao da sam ja… dok ne progovori‘

Luka Dubroja/ ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/17/26969073.jpg [title] => Luka Dubroja/ ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/17/26969074.jpg [title] => Luka Dubroja/ ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Alku Vuicu ne treba posebno predstavljati, ona je jedna od naših najprepoznatljivijih pjevačica i kantautorica. Odnedavno je svakog tjedna imamo priliku gledati na malim ekranima, odnosno u showu “Tko to tamo pjeva?” na Novoj TV. Otkrila nam je kako se snašla u ulozi panelistice i koliko joj u svemu pomaže bogato iskustvo u svijetu glazbe, ali i kakve nam glazbene poslastice sprema u skorijoj budućnosti.

Vođena intuicijom

Članica ste stručnog panela u hit showu “Tko to tamo pjeva?”, kako vam je sudjelovati u ovom jedinstvenom formatu?

- Nevjerojatan show! Koncept je pomalo složen, imamo u svakoj epizodi jednog natjecatelja i devet tajnih glasova, šest izazova kroz koje prolaze ti natjecatelji i tajni glasovi, a mi panelisti sve moramo pomno pratiti kako bismo bili od maksimalne pomoći našim natjecateljima. Kad se sve to pohvata, totalno ste unutra! Sudjelovanje je definitivno ludo i zabavno, no istovremeno zahtijeva i ozbiljan pristup i posvećenost, a nije mi se činilo da ljudi izvan muzike to razumiju.

Kako ste se uopće uključili u cijelu priču?

- Slučajno… Prolazila sam ulicom i pozvali su me! Šalu na stranu, dobila sam poziv produkcije da sudjelujem u ovom showu, koji me zaintrigirao i izazvao znatiželju. Pogledala sam, naravno, i strane inačice ovoga formata, s obzirom na to da je ovo jedan potpuno novi koncept showa na našim prostorima. I eto, sve ostalo je, kako se kaže, povijest.

Možete li našim čitateljima objasniti koja je vaša uloga u showu?

- Natjecatelj može zaraditi 5000 eura bez ikakvog znanja! Poanta je da kroz cijeli show mora izbacivati loše pjevače kako bi mu na samom kraju ostao dobar pjevač, jer taj dobar pjevač donosi i maksimalan iznos. Moja uloga je da onom tko se natječe pomognem zaraditi lovu, a da ja od toga ništa ne dobijem… Ha, ha, ha… ima li to igdje???

---

image

‘Malo ću vam zapjevat, mada mi neće dati puno, što se showa tiče, a osim mog novog rock albuma, očekujte opet veliki ljetni i bezvremeni hit koji ću izvesti na CMC festivalu. Nakon toga, tko preživi, pričat će (smijeh)‘

Luka Dubroja/
---

O vašem iskustvu u glazbi ne treba puno govoriti jer se već sve zna. Unatoč tome, je li vam teško procijeniti tko od tajnih pjevača zapravo dobro pjeva, a tko se pretvara?

- Čini se da možete to procijeniti iskustvom, ali jako je teško! Vidjeli smo mnoge slučajeve gdje izvanredni ‘’glumci’’ uspješno igraju ulogu vrsnih pjevača, dok su neki sjajni vokalisti možda imali poteškoća s vođenjem playbacka ili scenskim nastupom. Jako teška igra! To je zapravo jedna od najtežih caka u showu – prepoznati pravu izvedbu i talent među raznim elementima koje svaki natjecatelj donosi na pozornicu. Bilo je situacija kada smo svi bili uvjereni da je određeni natjecatelj vrhunski pjevač - imao je karizmu, samouvjerenost, besprijekorno je slijedio “playback” – a onda u razotkrivanju se pokazao kao loš glas. S druge strane, bilo je iznenađujućih trenutaka kada su tajni glasovi u razotkrivanju pokazali nevjerojatne vokalne sposobnosti koje su nas potpuno iznenadile. U konačnici, iako iskustvo u glazbi može pružiti određenu prednost, prepoznavanje istinskih talenata zahtijeva kombinaciju pažljivog promatranja, analize vokalnih performansi, ali i pouzdanja u vlastitu intuiciju. To je izazov koji čini ovaj show tako intrigantnim i uzbudljivim, ali istovremeno i vrlo zahtjevnim.

Koja vam je glavna taktika za raspoznavanje?

- Iskreno, nemam neku posebnu taktiku ili strategiju koju bih mogla podijeliti. Moja tajna je jednostavna – vodim se intuicijom. Mnogi bi se možda pokušali pozabaviti analizom, tražiti obrasce ili pokušati dešifrirati male tragove u raznim rundama, ali ja preferiram osluškivanje unutarnjeg osjećaja. Vjerujem da je intuicija nevjerojatno moćan alat koji nam pomaže donositi ispravne odluke i prepoznati ono što je istinito, čak i kad nemamo konkretnih dokaza ili informacija. Svi koji su taktizirali u našoj emisiji su propali! Tek pred kraj možete igrati na dobrog i lošeg, ali opet s intuicijom…

Plakanje od sreće

Koja od rundi u emisiji vam je najlakša, a koja najteža, i zašto?

- Najlakši mi je Glasoboj! To je pretposljednji izazov u kojemu preostala tri tajna glasa pjevaju “playback” na matricu, ali sa snimljena dva glasa, jednim dobrim, drugim lošim. Tu već znamo otprilike tko to tamo pjeva. S druge strane, nekako najteža runda je “playback”. To je početak emisije i svi izgledaju dobro. Nema mnogo informacija o tajnim glasovima, pa se oslanjamo na svoje osjećaje i prve dojmove. To je prilično izazovno jer svaki tajni glas ima priliku ostaviti dobar prvi dojam, bez obzira na svoje stvarne vokalne sposobnosti. Dakle, u toj rundi moramo biti posebno pažljivi i osjetljivi na svaki detalj koji može otkriti pravu priču iza tajnih glasova.

---

image

‘Meni je Antonija bila super u kretnjama. Ne znam ni zašto se stalno kreveljila u nekom smislu kao da je ljuta… Ja sam uvijek nasmijana! Ali, uglavnom je u redu prošlo! Stas O.K., odlično! Izdaleka, kao da sam ja… dok ne progovori‘

Luka Dubroja/
---

Kakav vam je osjećaj kada natjecateljima, kao što je to bio slučaj s gospođom Biserkom, pomognete osvojiti puni iznos, odnosno 5000 eura?

- Rasplačem se od sreće, kao da sam ih ja osvojila… Divno je pomoći nekom kao što je teta Bisa koja je baš u nevolji, osvojiti te novce… koji su i nama veliki!

Kakva je atmosfera na setu i odnos s kolegama, jeste li pronašli zajednički jezik?

- Odnos je divan i baš su mi dragi do neba, to vam je ko familija! Snimanja su trajala cijeli dan i zaista tijekom cijelog snimanja, mogu reći, uvijek je atmosfera bila na vrhuncu.

Koga biste baš voljeli vidjeti u ulozi gostujućeg panelista?

- Ja sam već predložila Baby Lasagnu, ali on je bio previše zauzet momentalno. Voljela bih Ninu Badrić, Josipu ili Severinu… Baš bi me veselilo da vidim kako one procjenjuju playback.

’’Pojavili’’ ste se u još jednom showu Nove TV – “Tvoje lice zvuči poznato”. Doduše, ulogu Alke nakratko je preuzela Antonija Šola. Kako vam je bilo vidjeti sebe na pozornici?

- Meni je Antonija bila super u kretnjama, ali mnogi su mi slali poruke da je loša… Teško je mene imitirati glasom… Jako sam specifična. Ne znam ni zašto se stalno kreveljila u nekom smislu kao da je ljuta… Ja sam uvijek nasmijana! Ali, uglavnom je u redu prošlo! Stas O.K., odlično! Izdaleka, kao da sam ja… dok ne progovori.

Za kraj, možete li nam otkriti što u budućim epizodama od vas možemo očekivati u “Tko to tamo pjeva?”, ali i općenito od vas kao pjevačice i kantautorice?

- Malo ću vam zapjevat, mada mi neće dati puno, što se showa tiče, a osim mog novog rock-albuma koji sam nedavno izdala sa Zoranom Šerbedžijom za Crorecords, očekujte opet veliki ljetni i bezvremeni hit koji ću izvesti na CMC festivalu “Na Balkanu uvijek isto je”. Nakon toga, tko preživi, pričat će (smijeh).

---

image
Luka Dubroja/
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Luka Dubroja/ Luka Dubroja/ Luka Dubroja/ Luka Dubroja/ Luka Dubroja/
Luka Dubroja/

‘Natjecatelj može zaraditi 5000 eura bez ikakvog znanja! Poanta je da kroz cijeli show mora izbacivati loše pjevače kako bi mu na samom kraju ostao dobar pjevač, jer taj dobar pjevač donosi i maksimalan iznos. ‘

Luka Dubroja/

‘Malo ću vam zapjevat, mada mi neće dati puno, što se showa tiče, a osim mog novog rock albuma, očekujte opet veliki ljetni i bezvremeni hit koji ću izvesti na CMC festivalu. Nakon toga, tko preživi, pričat će (smijeh)‘

Luka Dubroja/

‘Meni je Antonija bila super u kretnjama. Ne znam ni zašto se stalno kreveljila u nekom smislu kao da je ljuta… Ja sam uvijek nasmijana! Ali, uglavnom je u redu prošlo! Stas O.K., odlično! Izdaleka, kao da sam ja… dok ne progovori‘

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/alka-vuica-moja-uloga-je-da-onom-tko-se-natjece-pomognem-zaraditi-lovu-a-da-od-toga-nista-ne-dobijem-ima-li-to-igdje-1382171 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=0d49fa179e4ec13c89aabcaa7dca1c2a8c9091b7 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Alka+Vuica%3A+Moja+uloga+je+da+onom+tko+se+natje%C4%8De+pomognem+zaraditi+lovu%2C+a+da+od+toga+ni%C5%A1ta+ne+dobijem%2C+ima+li+to+igdje%3F&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Falka-vuica-moja-uloga-je-da-onom-tko-se-natjece-pomognem-zaraditi-lovu-a-da-od-toga-nista-ne-dobijem-ima-li-to-igdje-1382171 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Falka-vuica-moja-uloga-je-da-onom-tko-se-natjece-pomognem-zaraditi-lovu-a-da-od-toga-nista-ne-dobijem-ima-li-to-igdje-1382171 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"TKO TO TAMO PJEVA?"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6349"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"},{"id":"100","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizTKO TO TAMO PJEVA?

Alka Vuica: Moja uloga je da onom tko se natječe pomognem zaraditi lovu, a da od toga ništa ne dobijem, ima li to igdje?

Piše Petra Klarić
19. travnja 2024. - 20:51
‘Natjecatelj može zaraditi 5000 eura bez ikakvog znanja! Poanta je da kroz cijeli show mora izbacivati loše pjevače kako bi mu na samom kraju ostao dobar pjevač, jer taj dobar pjevač donosi i maksimalan iznos. ‘Luka Dubroja/

Alku Vuicu ne treba posebno predstavljati, ona je jedna od naših najprepoznatljivijih pjevačica i kantautorica. Odnedavno je svakog tjedna imamo priliku gledati na malim ekranima, odnosno u showu “Tko to tamo pjeva?” na Novoj TV. Otkrila nam je kako se snašla u ulozi panelistice i koliko joj u svemu pomaže bogato iskustvo u svijetu glazbe, ali i kakve nam glazbene poslastice sprema u skorijoj budućnosti.

Vođena intuicijom

Članica ste stručnog panela u hit showu “Tko to tamo pjeva?”, kako vam je sudjelovati u ovom jedinstvenom formatu?

- Nevjerojatan show! Koncept je pomalo složen, imamo u svakoj epizodi jednog natjecatelja i devet tajnih glasova, šest izazova kroz koje prolaze ti natjecatelji i tajni glasovi, a mi panelisti sve moramo pomno pratiti kako bismo bili od maksi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 01:34