StoryEditorOCM
FotođirGradski đir

Samo naizgled slučajne kombinacije: Pakleno je vruće, ali naše sugrađanke pažljivo biraju što će obući

Piše Š.L.
5. srpnja 2019. - 12:21

Da, vruće je. Ne trebamo vam mi još govorit! Pakleno. Znoj curi niz lice čim čovjek zastane pod Suncem ovih dana, ali ljeto podrazumijeva da se barem ne morate previše brinuti oko toga što ćete obući. Ili se to nama samo čini?!

Naime, kad bolje pogledate fotografije šibenske "ulične mode" ovih dana, zapravo ćete brzo uvidjeti da mnoge naizgled nonšalantne ljetne kombinacije - i nisu tako slučajne, odnosno, da nisu birane po metodi "prvo što dohvatim u ormaru ću i uzeti". Nije, dakle, baš da se u "plažnim" krpicama ide na posao, u shopping ili na kavu s prijateljicama.

Ženska moda - s obzirom da muškarci baš nešto i ne nose haljine, je li - u startu pruža i više mogućnosti kombinacija, pa zato nije pametno sumnjati u maštu i kreativnost kreatorica i manekenki u jednoj osobi. Posebnu pozornost obratite na obuću - nisu u igri samo japanke ili kakve "šlape od lani", nego se i tu također osjeti talent za usklađivanje detalja...

I dalje sve, naravno, ostavlja dojam jednostavnosti i lepršavosti, ležernosti, zbog čega se svi osjećamo nekako ugodnije, kao da smo zaboravili da pred sezonu ipak nismo stigli skinuti onih planiranih nekoliko kilograma ili zategnuti se gdje bi trebalo... Ali, i neka smo. Kvragu, put do posla ili kvartovskog kafića ipak nije modna pista. A i ljeto je!

18. travanj 2024 00:51