StoryEditorOCM

Ajmo do druge pobjede doma! Nakon pobjede u Osijeku, Crnici na Baldekin dolazi Brod 035

Piše Josip Čaleta Car
7. prosinca 2018. - 12:50

Ništa novo na malonogometnom dijelu Baldekina. Nakon kiksa na domaćem parketu protiv splitskih studenata, igrači Crnice ponovno su uzeli sve na gostovanju kod Osijeka. Sigurnom igrom i brzim vodstvom na otvaranju, Šibenčani su bez problema priveli susret kraju i s konačnih 5:3 ostali u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice, točnije na trećem mjestu. Crnica je put Slavonije krenula kompletna, što je omogućavalo Mladenu Perici Štrli agresivan pristup utakmici.

Tako je momčad s kraja grada stigla do svoje četvrte pobjede, čak treće u gostima, a sada slijedi Brod 035 na Baldekinu.
– Teško je objasniti što se to događa kod mojih igrača kada igramo na Baldekinu. Odlična atmosfera na treninzima, dobar odaziv publike, na čemu im i ovim putem zahvaljujem, no uvijek nam se nešto dogodi, kao posljednji put kada smo ostali bez pobjede u tri sekunde. Puno razgovaramo, dogovaramo se, jednostavno činimo sve da budemo motivirani na domaćem parketu, tako da vjerujem da ćemo protiv neugodnih Brođana doći do druge domaće pobjede – kaže trener Perica.

Brod je momčad koja je uvijek u borbi za ostanak, ali i momčad koja u toj borbi uvijek uspijeva. Imaju širok fond igrača, tako da je teško predvidjeti s kojim će sastavom doći u Šibenik. Igra im se vrti oko Almedina Bundavice, koji je individualno vrlo jak na lopti i glavna opasnost. Šibenčani povratkom ozlijeđenih igrača, koji polako, ali sigurno hvataju formu, imaju dugu i kvalitetnu klupu, tako da agresijom mogu lomiti svakoga protivnika, pa se stoga nadamo da će nakon Jesenja ovoga petka Crnica, uz potporu svojih vjernih navijača, upisati svoju drugu domaću pobjedu.

Utakmica u dvorani na Baldekinu počinje u 20 sati. Bit će to povijesna utakmica za Crničane, jer prvi put igraju uz izravan TV pirjenos. Naime, utakmicu između Crnice i Broda može se pogledati na Arenasportu 1.

17. travanj 2024 01:09