StoryEditorOCM
LifestyleSVI U DALMARE!

Zimske radosti na Božićnoj olimpijadi za najmlađe<br />  

Piše PROMO
7. prosinca 2018. - 16:37

Korak po korak bližimo se tom danu kada će nas posjetiti Djed Božićnjak. Očekujemo ga s punom vrećom darova i slatkiša. Ali čekajte! Da li djedica zna za naše želje? Bez brige, nema panike. Dalmare centar je na sve mislio. U subotu 08.12 zajedno pišemo pisma Djeda Božičnjaku, stižu nam Vilenjaci i omiljeni lik Borko. A posebno se veselimo Božićnoj Olimpijadi.

Ova subota će u Dalmare centru biti uzbudljiva. Znamo koliko vilenjaci obožavaju Božić i kako se trude svima ispuniti želje. Njima, kao i nama, nije jasno kako može postojati netko tko ne voli Božić i božićne radosti?! Zato su odlučili pozvati specijalnoga gosta. On je zelen i ne voli Božić... To je Grinch. A u ekskluzivnom intervju s njim, saznat ćemo zašto on ne voli Božić i kako je to uopće moguće.

A onda slijedi Božićna olimpijada. Ne, ne morate biti iskusni sportaši kako biste uživali u zimskim radostima. To je idealna prilika za vaše mališane da se iskušaju u hodanju na skijama u paru, bacanju snježnih kugli, brzom zamatanju darova, izrađivanju snjegovića i brojnim drugim igrama. Svi sudionici će dobiti posebne diplome za sudjelovanje i sav trud, a najbolji od najboljih će osvojiti i olimpijsku medalju.

 

 

Vilenjaci će nas naučiti kako izraditi njihove posebne kape i službeno će otvoriti Poštanski ured Djeda Božićnjaka u Dalmare centru kako bi bili sigurni da će sve vaše želje doći do omiljenog djedice. A bacit će se u potragu za vrijednim ručicama koje će posaditi pšenicu kao simbol života i blagoslova. osim toga, još puno dobre zabave vas čeka ove subote u vremenu od 17 do 20 sati.

Za one koji su uvijek željni veselog duha, otvoren je Božićni park svaki dan od 18 do 20 sati, a subotom od 10.30 do 13 sati. Tamo se možete družiti s orašarima i vilenjacima, isprobati saonice i poslati svoje pismo Djedu Božićnjaku u Poštanskom uredu.

Nemojte zaboraviti sudjelovati u našoj velikoj nagradnoj igri i osvojiti vrijedne nagrade. Poklon-bon od 5000 kn iz PEVEC trgovine, 3000 kn poklon-bonova iz trgovina Dalmare centra i 1500 kn poklon-bonova iz Dalmare centra. Sve što trebate učiniti je sačuvati račun od minimalno 100 kn, ispuniti kupon koji ćete pronaći na blagajnama i pričvrstiti uz račun te ubaciti u kutiju koja se nalazi na glavnom trgu centra. Izvlačenje je 29.1 2. 2018. godine.

18. travanj 2024 12:46