StoryEditorOCM
Crna kronikaTUŽNA VIJEST NA VELIKI PETAK

Siniša Ćaleta Car (62) preminuo od posljedica eksplozije nastale prilikom varenja spremnika za gorivo prije desetak dana u Bilicama

19. travnja 2019. - 21:32

Siniša Ćaleta Car (62) umro je danas, na Veliki petak, u Splitu, u bolnici na Firulama. Ta je tužnu vijest obznanjena večeras na stranicama veslačkog kluba 'Krka' u kojem su se toplim riječima oprostili od svog prijatelja i člana:

- 'Ljudi poput Cara, naizgled obični, a zapravo najbolji među nama, u srcima nas koji ostajemo ostavljaju neizbrisiv trag, a njihov odlazak izaziva veliku i iskrenu tugu i žaljenje. Adio Care prijatelju, otišao si gore, ali svejedno ostaješ s nama! Tvoga lika i djela prisjetit ćemo se zajedno na okupljanju kojeg planiramo održati u Klubu na nadolazeći Uskrsni ponedjeljak s početkom u 19,30 sati'.

Siniša Ćaleta Car umro je od posljedica eksplozije koja se dogodila 8. travnja, prigodom varenja metalnog spremnika za gorivo, u svojoj garaži u Bilicama, u zaseoku Ćaleta -Cari. U toj je eksploziji, nastaloj od benzinskih para zadobio teške, po život opasne ozljede, od čijih je posljedica i preminuo, unatoč ukazanoj liječničkoj pomoći i liječenju u bolnicama, najprije u Šibeniku a potom i Splitu.

25. travanj 2024 06:12