StoryEditorOCM
Crna kronikaNije nesreća

Policija još uvijek istražuje slučaj u kojem je muškarac (48) automobilom na Baldekinu udario ženu (45) koja je šetala trotoarom; Znali su se otprije i u njihovom odnosu nešto nije štimalo

Piše šibenski.hr
22. siječnja 2020. - 12:10

NOVO

Šibenska policija još uvijek rasvjetljava nemili događaj koji se zbio u Ulici Stjepana Radića u utorak poslijepodne u kojem je, najvjerojantnije namjerno, 48- godišnji muškarac Peugeotom šibenskih tablica udario 45- godišnju ženu koja je šetala pločnikom.

Kako se doznaje od Marice Kosor, glasnogovornice šibensko- kninske policije, žena je prošla samo s laškim ozljedama. Također, policijska glasnogovornica veli kako oni ovaj događaj ne tretiraju kao prometnu nesreću:

- Otkriili smo kako se muškarac i žena poznaju otprije i kako u njihovom odnosu nešto nije štimalo- kazala je Kosor.

RANIJE

U utorak nešto iza 14 sati na Baldekinu, u Ulici Stjepana Radića u blizini Plavog nebodera, muškarac je Peugeotom šibenskih tablica udario ženu koja je hodala pločnikom.

Na lice mjesta je brzo stigla hitna pomoć koja je ženu odvezla u šibensku bolnicu. Još prije njih uredovala je i policija, koja je vozača strpala u policijski automobil.

Naime, prema riječima očevidaca nesreća se dogodila pod nerazjašenjenim okolnostima. Navodno se muškarac namjerno popeo na pločnik i udario nesretnu ženu.

Ni u polciji još uvijek nisu sigurni što se točno dogodilo:

- Još uvijek rasvjetljavamo okolnosti ovog događaja. Moramo utvrditi radi li se o klasičnoj prometnoj nesreći, ili nečemu drugome- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko- kninske policije.

25. travanj 2024 21:26