StoryEditorOCM
Crna kronikaOsumnjičen za teško ubojstvo u pokušaju

Policija rasvijetlila nemili događaj na Baldekinu: N.S. (48) namjerno automobilom udario svoju 45- godišnju suprugu zbog narušenih bračnih odnosa

Piše šibenski.hr
24. siječnja 2020. - 10:32

Šibenska policija rasvijetlila je nemili događaj koji se zbio u utorak oko 14 sati u Ulici Stjepana Radića na Baldekinu. Kako smo već izvještavali, tada je 48- godišnji N.S. namjerno automobilom udario 45- godišnju pješakinju koja je šetala pločnikom.

U četvrtak su iz šibensko- kninske policije izvijestili kako je u Odjelu općeg kriminaliteta, Službe kriminalističke policije dovršeno kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za teško ubojstvo u pokušaju na štetu 45-godišnje supruge.

- Osumnjičeni je 21. siječnja oko 14.10 sati u Šibeniku došao u Ulicu Stjepana Radića s osobnim automobilom Peugeot 206, šibenskih registracijskih oznaka, s unaprijed stvorenom namjerom da s vozilom usmrti svoju 45-godišnju suprugu, zbog narušenih bračnih odnosa. Tom prilikom osumnjičeni je na nogostupu vozilom udario 45-godišnjakinju, koja je tom prilikom lakše ozlijeđena- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Prema njezinim riječima, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

26. travanj 2024 07:01