StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Uhićen 20- godišnji diler: Drogu je prodavao i maloljetnicima

Piše šibenski.hr
23. siječnja 2020. - 13:43

U Odjelu za droge, Službe kriminalističke policije, je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom osumnjičenim za četiri kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestili su iz šibensko- kninske policije.

- Osumnjičeni je 21. siječnja oko 19 sati u Šibeniku u Ulici kralja Zvonimira zatečen po policijskim službenicima ovog Odjela kada je prilikom vanjskog pregleda policijskim službenicima dragovoljno predao 88 grama bruto težine droge marihuana i digitalnu vagu za precizno mjerenje. Tijekom ovog postupanja osumnjičeni je iz stana u Šibeniku policijskim službenicima dragovoljno predao ukupno 307 grama bruto težine droge marihuana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je pronađenu i oduzetu drogu osumnjičeni neovlašteno posjedovao radi daljnje prodaje konzumentima s područja Šibenika, i da je u proteklih mjesec dana u Šibeniku maloljetniku u tri navrata prodavao drogu marihuanu- izjavila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske

Kosor je sitaknula kako je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 20- godišnjak uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko- kninske.

23. travanj 2024 12:33